Feedback

Upload analize

Cum doriti sa fiti contactat de catre un reprezentant Columna Medical Center?loader

Programul de stimulare naturala a fertilitatii FERTISTIM !

Bine ati venit la programul de stimulare naturala a fertilitatii FERTISTIM !

Programul a fost creat pentru a veni in ajutorul cuplurilor care isi doresc un copil dar care pana acum nu au reusit acest lucru. Programul este de asemenea destinat cuplurilor care se pregatesc pentru o procedura de reproducere umana asistata sau pentru inseminare intrauterina. Nu in ultimul rand FERTISTIM este dedicat pacientelor cu pierderi de sarcini in antecedente, celor cu insuficienta ovariana prematura sau de varsta, pacientelor cu ovare micropolichistuce, endometrioza, fibromatoza uterina, infertilitate de origine necunoscuta.

FERTISTIM doreste sa va aduca in perioada in care infertilitatea era un lucru aproape necunoscut. Un medic in anii 80 diagnostica in medie 2 cazuri de infertilitate pe an. Acum un medic diagnosticheaza 2 cazuri de infertilitate intr-o ora. Supertehnologizarea vietii, alimentatia nesanatoasa, stilul de viata alert, in plin stres, iata care sunt principalii factori care afecteaza fertilitatea in zilele noastre. Nu putem renunta la tehnologie dar putem sa ne protejam de efectele ei nocive. Nu putem manca bio in fiecare zi dar putem sa ne alegem alimentele care au un efect demonstrat pro fertilitate. Aceste alimente sunt bogate in nutrienti care regleaza sistemul endocrin, balanta imunitara si psiho-emotionala.

FERTISTIM nu va garanteaza obtinerea unei sarcini dar va ajuta in a va imbunatati sansele de reusita atat pe cale naturala cat si printr-o metoda de reproducere umana asistata.

Pentru a veni in sprijinul a cat mai multor cupluri FERTISTIM are mai multe variante. Astfel, pentru cuplurile care nu sunt din Bucuresti sau care nu pot veni saptamanal pentru derularea programului exista varianta la distanta, online. Aceasta consta in completarea unui formular de inscriere apoi trimiterea lui prin e-mail. In urma studierii raspunsurilor dvs se vo rselecta documentele informative care va vor fi trimise prin e-mail. Veti fi in permanenta legatura prin e-mail cu coordonatorul programului care va va indruma ce trebuie sa faceti timp de 3 luni. Astfel, va va recomanda sa faceti ecografii de monitorizare in anumite zile ale ciclului apoi sa trimiteti rezultatul. In functie de rezultat coordonatorul programului va va recomanda contactul sexual in perioada de maxima fertilitate. Acest lucru se va intampla numai la inceputul programului pentru ca pe parcursul derularii acestuia veti invata singura sa va stabiliti perioada fertila si sa aveti contactele in acea perioada.

Materialele informative contin :

 • Programul de nutritie pro fertilitate (cuprinde si retete culinare utile), pentru ambii parteneri
 • Programul de detoxifiere (primul pas spre imbunatatirea fertilitatii), pentru ambii parteneri
 • Programul de calculare a perioadei fertile (individualizat)
 • Implicatiile emotionale ale procesului fertilitatii
 • Stressul – inamicul nr 1 al fertilitatii cuplului
 • Programul de recomandare a suplimentelor nutritive pro fertilitate(se va face individualizat, recomandarile fiind trimise prin e-mail)
 • Ce medicamente sunt permise si care sunt interzise in perioada de pregatire pentru conceptie
 • Greseli alimentare care pot reduce potentialul fertil al cuplului
 • Recomandari privind stilul de viata, recomandari privind reducerea efectelor negative ale folosirii tehnologiei moderne
 • Recomandari privind cresterea calitatii ovocitelor si a spermei (recomandarile vor fi strict individualizate)
 • Individualizat, recomandari privind sindromul ovarelor micropolichistice, endometrioza, calitatea slaba a spermei, defectul de faza luteala, hipotiroidism, fibromatoza uterina, infertilitate inexplicabila, avorturi repetate, pregatirea pentru inseminare intrauterina si/sau fertilizare in vitro
 • Recomandari privind etapele ulterioare de tratament, pas cu pas

Intrebarile din partea dvs vor fi adresate prin intermediul e-mailului destinat special acestui program (va va fi comunicat la inceperea programului).

FERTISTIM varianta in site se va desfasura la Bucuresti in cadrul Columna Medical Centre. Aici exista 3 variante, de 1,5 luni (special pentru pacientele programate déjà repede pentru FIV), de 3 luni si de 6 luni, toate fiind identice sub aspectul continutului, diferenta facand-o perioada de desfasurare. Varianta optima pentru o buna pregatire preconceptionala este cea de 3 luni (6 luni optional).

Toate etapele mentionate la programul online vor fi cuprinse si varianta in site, cu diferenta faptului ca materialele vor fi distribuite in format tiparit. In plus cuplurile vor beneficia de doua categorii de proceduri pro fertilitate, de doua ori pe saptamana, in scopul cresterii sanselor de reusita in obtinerea unei sarcini precum si in scopul reechilibrarii psiho-emotionale si a reducerii efectelor negative ale stressului. Astfel, cuplurile vor beneficia de laseropunctura (acupunctura fara ace) pe punctele specifice de fertilitate pentru buna dezvoltare a endometrului si a foliculilor precum si a calitatii spermei (in medie 9 – 12 sedinte) si de terapia Qi Gong. Aceasta din urma consta in miscari fine ale corpului care readuc energiile organismului intr-un echilibru perfect (tehnica QI Gong completeaza armonios tratamentul laseropunctic). De asemenea, meditatia din cadrul programului Qi Gong va avea un efect benefic impotriva efectelor stressului, dupa cum spuneam inamicul nr 1 al fertilitatii. Tot in cadrul programului in site cuplurile vor fi invatate sa practice masajul pro fertilitate precum si presopunctura pe punctele de fertilitate.

Dorim ca prin acest program sa crestem real sansele pre procreere, indiferent de metoda, cu pana la 50%. Asta depinde de strictetea cu care veti respecta toate recomandarile propuse si de dorinta si perseverenta de a va realiza visul dorit.

Inscrierile pentru program se vor face telefonic la nr 021.308.80.80, urmand ca detaliile ulterioare sa va fie comunicate direct.

Inchide